pixiz-21-02-2017-09-13-08

Orbán: Vona meleg (?) || Válasz: Terry Black hangján szólt Orbán!

Az utóbbi napokban Orbán Viktor és Vona Gábor “melegezési” botrányaitól hangos a média.

orban1

Az országgyűlés tavaszi ülésszaka Orbán Viktor napirend előtti felszólalásával vette kezdetét. Elmondtam hogy véleménye szerint 5 fő vesélyforrás elé kell néznünk:

– Brüsszel meg akarja szüntetni a rezsicsökkentést.

– A migránsok szabad mozgása Európában.

– A nemzetközi szervezetek befolyásolási törekvései.

– Brüsszel újabb gazdasági jogosítványokat akar magához vonni, “szociális pillér” néven.

– Brüsszel a munkahelyteremtő támogatásokat is támadni fogja.

Vona Gábor majd felszolólalásában, alaposan belement orbán Viktorba:

“nincs érdemi kormányzás”, Orbán Viktort pedig “csak a pénz és a foci érdekli” …. “egy dologhoz ért, önnek gyűjti a pénzt!”.

Majd Orbán Viktort azzal vádolta, hogy Mészáros Lőrinc szoknyája mögé bújva tevékenykedik, és őt strómannak használja.

bb_l0043

Majd ezután ROBBANT A BOMBA, mikor Orbán Viktor válaszolt:

“Nem én szoktam más férfiak szoknyája mögé bújni.”

Ezzel gyakorlatilag utalva arra a vádra, miszerint Vona Gábor homoszexuális.

Ezek után a miniszterelnök Vona Gábor szemére vetette a miniszterelnök a Jobbik néppártosodásával együtt járó potenciális értékrend-változásokat, és retorikai puhulását.

Mindezek után a Jobbik elmondásában a miniszterelnök Terry Black kommunikációs stratégiáit alkalmazta, amikor homoszexuálisnak nevezte Vona Gábort, erre a Jobbik elnök az alábbi Facebook-posztban reagált:

Ma Orbán Viktor a parlamenti vitánk során lesüllyedt a saját bulvármédiája szintjére. Olyat tett, amit eddig miniszterelnök nem. A bérekkel, az olimpiai pályázattal és a korrupcióval kapcsolatos konkrét felvetéseimre nem volt képes miniszterelnöki módon, érvekkel válaszolni. Reszkető, bosszúéhes kocsmapolitikussá töpörödött. Sajnáltam és szántam őt, mert egy kiégett, megroggyant embert láttam magam előtt vagdalkozni, aki nagyon félti a hatalmát. A minden alap nélküli homoszexuális vádaskodás úgy tűnik, hogy a kormányfő számára valamilyen rejtélyes okból személyes rögeszmévé vált. Természetesen nem kívánok Orbán Viktornak erre a szintjére lesüllyedni. A stílus maga az ember. Én továbbra is a higgadt és kulturált vitákban hiszek, legyenek azok bármilyen kemények.

Vona Gábor és felesége
Vona Gábor és felesége