31486714428pies3

Turisták találtak egy elhagyatott kutyusra. Egyikük sem gondolta volna, hogy ilyen felfedezést tesznek róla és arról, amit rejteget!

Turisták tartottak hazafele, amikor egyszer csak valami furcsa dolgot vettek észre az út szélén – egy elhagyatott kutyát, aki iszonyatosan meg volt ijedve. Rettegett! És erre pedig jó oka volt, hiszen rejtegetett valami. Valami olyat, ami számára a legfontosabb – a kölykét! Senki sem vette észre őket eddig. Egészen eddig a pillanatig, amikor is megjelent Marti és Tsetso.

Egy igazán csodás páros vette észre a kutyusokat és azonnal megálltak a vészsávon, hogy segítsenek rajtuk. Óvatosan oda mentek hozzájuk, felemelték mindkettejüket és berakták autójuk hátsó ülésére. Nagyon fáztak és éhesek voltak!

A kutyusoknak bőrfertőzésük volt és iszonyatosan alultápláltak voltak. Mart és Tsetso ezt észlelvén azonnal elvitték egy segélyszervezethez Bulgáriában. Az ott dolgozók perceken belül gondoskodásuk alá vették és megpróbálták kikezelni őket a fertőzésből. A következő oldalon láthatod az átváltozásuk látványos fejlődését!

Az anyukát Szibériának, míg kislányát Alaszkának nevezték el. Kellő odafigyeléssel és étrenddel látták el őket abban a reményben, hogy ez majd segíteni fog neki felgyógyulni.

Ha tetszett ez a bejegyzés, oszd megMegosztás Facebook-on

Szibéria egy igazi Husky!

Az anya és lánya élete teljesen megváltozott a két kedves idegennek köszönhetően, akiknek segítségével most mindketten szerető családban élnek. Annyira szívmelengető tudni, hogy ilyen emberek még léteznek, hiszen nélkülük nem mindenki számára adódna egy második esély! Gratulálunk a turisták ritka és szép tulajdonságaihoz, ami nem más, mint kedvesség és érzékenység.

Oszd meg Alaszka és Szibéria csodás történetét. Az átalakulások csodával határos!